[rank_math_breadcrumb]

StudentGyn, GynHälsan och GynHälsan Fertilitetsklinik omprofilerar sig

Minervaklinikerna byter grafisk profil och loggor för att stärka sin samhörighet till koncernen C-Medical.

I början av 2022 blev Minerva Medica en del av koncernen C-Medical – en av Skandinaviens ledande specialistvårdgivare. Minerva Medica äger klinikerna StudentGynGynHälsan och GynHälsan Fertilitet i Uppsala samt C-Medical Gynekologi och Fertilitet på Sankt Göransgatan i Stockholm.

Omprofileringen sker nu till följd av sammanslagningen med C-Medical. StudentGyn, GynHälsan och GynHälsan Fertilitet får bland annat nya, uppdaterade loggor.

– Vi tycker det är viktigt att medarbetarna känner sig som en del av koncernen och att vi tillsammans strävar efter samma mål, det vill säga att ge patienterna bästa möjliga vård. Vi hoppas även att det speglar av sig i fortsatt nöjda patienter som troligen också ser en tydligare koncernstruktur, säger Lisa Alin, VD för Minerva Medica.

De nya loggorna följer den grafiska profilen för C-Medical Gynekologi och Fertilitet både i avseende på färger och typsnitt. Däremot behålls de tidigare favikonerna och namnen StudentGyn och GynHälsan.

– Vi har valt att behålla de väletablerade namnen eftersom det är väldigt starka varumärken här i Uppsala. Men vi önskar också få fram vårt unika helhetskoncept för kvinnohälsa där vi kan erbjuda allmän gynekologi, operation, urologi och fertilitetsklinik inom samma koncern.

Besöksadresser till samtliga gyn- och fertilitetsmottagningar inom C-Medical:

C-Medical Gynekologi StudentGyn/GynHälsan
Rundels gränd 3C, Uppsala

C-Medical Fertilitet GynHälsan
Kålsängsgränd 10D, Uppsala

C-Medical Gynekologi och Fertilitet Sankt Göransgatan
Sankt göransgatan 126, Stockholm

Läs mer om våra samlade tjänster på cmedicalgynekologi.se och cmedicalfertilitet.se.

Flera nyheter

Under hösten 2022 tar Lisa Alin över som VD för Minerva Medica AB. Hon efterträder Helena Åkerud som är fortsatt aktiv i bolaget på senior position.