[rank_math_breadcrumb]

C-Medical Gynekologi Sankt Göransgatan byter webbadress

Under måndagen fick C-Medical Gynekologi Sankt Göransgatan en ny webbadress. Den nya domänen cmedicalgynekologi.se kommer att leda till klinikens nyetablerade hemsida.

Hemsidan gynsanktgoransgatan.se lanserades i augusti 2022 i samband med att den nya gynmottagningen i Wonna Tower på Kungsholmen öppnades. Domänbytet sker med anledningen av att cmedicalgynekologi.se med tiden successivt kommer att vidareutvecklas för att inrymma C-Medicals samtliga gynmottagningar i Sverige och för ge besökaren en optimal upplevelse och förståelse för att kliniken tillhör koncernen C-Medical – en av Skandinaviens ledande specialistvårdgivare.

– Vi kände ett behov av att strukturera upp hemsidorna så att upplevelsen för besökaren blir bättre. Vi hoppas att det, i och med de nya förändringarna, kommer bli tydligare att vi tillhör en koncern med kliniker på flera orter som håller samma höga kvalitet och som har samma koncept, säger Lisa Alin, VD.

Den gamla domänen gynsanktgorangatan.se kommer att fungera, men pekas om, tills den nya domänen cmedicalgynekologi.se är väletablerad och utbytt på samtliga ställen.

Om kliniken

C-Medical Sankt Göransgatan är en nystartad, kombinerad gyn- och fertilitetsmottagning med den moderna filosofin att all hjälp ska finnas under samma tak. Därför har kliniken samlat ett tvärprofessionellt team av sjuksköterskor/barnmorskor och erfarna gynekologer med olika spetskompetenser på ett och samma ställe. Där finns även klinikens operationsavdelning för gynekologi och viss urologi.

Läs mer på cmedicalgynekologi.se och cmedicalfertilitet.se

Flera nyheter

Under hösten 2022 tar Lisa Alin över som VD för Minerva Medica AB. Hon efterträder Helena Åkerud som är fortsatt aktiv i bolaget på senior position.